Politica site

GENERAL

Sfaturile si orice alte informatii despre sanatate disponibile pe www.intreabadentistul.ro au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.

Va sfatuim, ca pe langa www.intreabadentistul.ro sa consultati fie medicul dvs., fie unul dintre specialistii recomandati de noi.

www.intreabadentistul.ro incearca sa ofere informatii stiintifice si profesioniste dar accesibile tuturor utilizatorilor interesati de sanatatea lor dentara. Este important de subliniat ca informatia prezentata pe acest site are un caracter suplimentar si nu poate substitui recomandarile date de medicii dentisti care iau contact cu realitatea cazurilor dvs.

Scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale generale, pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate orala cat si a optiunilor de tratament existente. Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastra le descrieti si a radiografiilor dentare transmise. Datorita acestui lucru, trebuie sa acceptati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor pe care le transmiteti specialistilor nostri poate sa determine neadaptarea sfaturilor noastre la starea dumneavoastra reala de sanatate dentara.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului www.intreabadentistul.ro sunt de natura educationala si informativa si nu exclud sau inlocuiesc, in nicio situatie, consultul si tratamentul medical direct, ci le completeaza.

www.intreabadentistul.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical direct, prin urmare utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare doar pe sfaturile furnizate de website, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical complet necesita consultarea in persoana a unui medic stomatolog. www.intreabadentistul.ro nu este responsabil pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament dentar.

 

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Activitatea www.intreabadentistul.ro implica in unele cazuri prelucrarea de date cu caracter personal. Securitatea datelor cu caracter personal este o prioritate pentru noi si se efectueaza in scopul furnizarii prin prezentul website a serviciilor.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.intreabadentistul.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

 Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor pe internet, servicii de sanatate, marketing si publicitate, statistica si/sau furnizare servicii.

 Fiecare utilizator, prin optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre www.intreabadentistul.ro.

 

TARIFE SI PLATI

 Avand in vedere ca anumite servicii disponibile prin intermediul site-ului www.intreabadentistul.ro sunt contra cost, utilizatorul se obliga sa achite catre administratorul site-ului tariful pentru respectivele servicii, potrivit informatiilor disponibile pe site.

 www.intreabadentistul.ro nu va pretinde si utilizatorul nu este obligat sa plateasca vreun tarif suplimentar in afara de cele mentionate pe site. Utilizatorul nu poate cere rambursarea acestui tarif in nicio situatie in care a incalcat oricare din prevederile prezentelor Termeni si Conditii.

 Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a utilizatorului (prin e-mail sau prin afisarea acesteia pe site, potrivit optiunii administratorului site-ului).

 Plata se va putea face dupa cum urmeaza: prin trimiterea unui sms la numarul indicat in Site sau prin card, potrivit instrucŇ£iunilor disponibile pe Site.

 Avand in vedere efectuarea platii prin sms sau prin card, utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati, www.intreabadentistul.ro fiind absolvit in intregime de orice raspundere cu privire la orice probleme intalnite in efectuarea platii.